Информация за доставка


1. Доставката на поръчаните от потребителя стоки е за сметка на потребителя. Цената на доставката се калкулира автоматично при създаването на поръчката.


2. Доставката на поръчаните от потребителя стоки се извършва от куриерска фирма: „Еконт Експрес“.


3. Доставката може да се извърши до адреса на потребителя или до офис на „Еконт Експрес“, като потребителят предварително, при поръчката на стоките избира желаната от него опция.


4. Ако потребителят желае поръчаните от него стоки да бъдат доставени до адрес, а не до офис на „Еконт Експрес“, то той е длъжен да въведе коректен адрес за доставка и да осигури лице, което да приеме и плати поръчката при доставката.


5. При промяна на адреса на потребителя преди доставянето на поръчаните от него стоки, потребителят е длъжен своевременно да уведоми „3Д Съпорт“ ЕООД, за да бъде коригирана информацията за доставка. Потребителят също така е длъжен да коригира адреса в профила си в сайта. „3Д Съпорт“ ЕООД не носи отговорност за промени на цените на куриерската услуга поради преждевременна промяна на адреса на потребителя.


6. „3Д Съпорт“ ЕООД не носи отговорност за стоки, недостави на потребителя, поради некоректен или неверен адрес, поради неуведомяване от страна на потребителя за промяна в адреса, поради липса на лице, което да плати и получи стоките, или поради липса на достъп и условия за доставка на поръчаните стоки.


7. Срокът за изпращане на стоките, поръчани от потребителя, които са налични в сайта, е един работен ден от момента на потвърждаване на поръчката от страна на потребителя.


8. Срокът за доставка на поръчаните от потребителя стоки за територията на Република България, е от 1 до 2 работни дни след изпращането на поръчката от „3Д Съпорт“ ЕООД. Срокът за доставка може да варира в зависимост от населеното място и графика за доставки на куриерска фирма „Еконт Експрес“.


9. При получаване на стоката потребителят има право да прегледа стоките преди да ги плати. Ако потребителят откаже да приеме и плати стоките, то той дължи цената на двете куриерски услуги- за доставянето от „3Д Съпорт“ ЕООД до него и за връщането- от него до „3Д Съпорт“ ЕООД.